Unban S4ur pls

Started by S4ur,

Previous topic - Next topic

S4ur

https://imgur.com/a/kbD9m6o
pozele facute.
Adminul nu a mai avut rabdare sa astepte sa-i trimit link.
Name S4ur
IP 86.123.29.25
Steam ID 76561199849646984

TwisTer

Topicul este pentru cs.daeva.ro deci trebuia aici postat, daca se poate sa fie mutat (multumesc anticipat!)

Ultima poza ii 3D sau cum? ca nu am inteles?, cum ai obtinut tu perspectiva aia? 3RD person pe un joc care e 1st person, hmm cred ca nu mai inteleg eu jocul asta..sau e bug dar nu trebuia in nici un caz sa apara asa..
Parerea mea , ultima poza nu e ok deloc, nu merita unban!
Bravo  dVa - Beware!

Ca sa citez AI :

QuoteIn Counter-Strike 1.6, the spectator mode is typically in first-person, but you can enable third-person view using console commands if you are on a server with cheats enabled

S4ur

Quote from: S4ur on nu sunt fotograf.
a executat comanda de print...eu am scos pozele le am uploadat..nu inteleg ce vrei de la mine.

reddington

Am vazut si eu pozele, par cam dubioase... parerea mea este daca nu a trimis pozele atunci pe server in max 5 minute, sau daca a primit ban si nu a facut cererea de unban imediat si au trecut mai mult de 30 de minute NU MERITA UNBAN. in timpul asta daca stii putin sa editezi le faci sa pari "curat".

Nu am treaba cu nimeni, dar cand vad cereri de unban a 2a zi, sau cum a fost cazul lui saveluc (pe hero) a facut cererea dupa 3 saptamani...cineva ti a facut poze, le trimiti imediat bine, esti ok, NU = pa

Beware

Parerea mea este sa ramana Ban-ul !

Haldir

eu am jucat mult cu el,am stat mult pe el,nu mi s-a parut niciodata ca ar avea ceva. Acum ,daca nu dat pozele in 10 15 minute nu este o tragedie . nu cred ca a facut edit pe ele, este doar parerea mea. pe de alta parte nu inteleg n ici poza in care se vede el , nu am mai vaut asa pana acum .. propun sa asteptam si parerea lui Cobra.

Mosu

unbaned t.c :aprobat:  :inchis: