Request to unban zzzzzzzzz

Started by zzzzzzzzz,

Previous topic - Next topic

zzzzzzzzz

Nickul vostru: zzzzzzzzz
      IP-ul (www.arataip.ro):154.250.69.13
      STEAM ID-ul: SteamID: STEAM_0:1:191907211
      Motivul pentru care aţi primit ban: nopictures
      Adminul care te-a banat: reddington
      Ora aproximativă si harta: permban
      Dovezile tale (Print la consola): it was my bad i only upload 1 photo, but after it i told the admin that i am uploading all the 5 photos and he banned me
      photos: https://postimg.cc/gallery/GLZ8fLV

reddington

O sa raspund in romana, nu ma intereseaza ce crede acest jucator.
Poza 004...are 2 puncte albastre
Poza 000 peretii stanga/dreapta sunt pixelate dar zidul din fata nu, eu zic ca sunt editate
poza 002 la jucatorul mai din spate (cts albastru) nu se vad picioarele ok, acolo pare editat.

Faptul ca el a incarcat o poza, care aparent pare ok...a avut timp sa editeze restul pozelor. Nu poti sa spui ca se incarca greu pozele ca ai net prost. Eu daca am net prost si nu pot sa incarc o poza clar nu mi merge jocul, care are nevoie de mai mult trafic...

reddington

pe link avem si demo facut pe acest personaj, are faze suficiente.
https://files.fm/u/mr6dnj5akv

FmA

Quote from: reddington on O sa raspund in romana, nu ma intereseaza ce crede acest jucator.
Poza 004...are 2 puncte albastre
Poza 000 peretii stanga/dreapta sunt pixelate dar zidul din fata nu, eu zic ca sunt editate
poza 002 la jucatorul mai din spate (cts albastru) nu se vad picioarele ok, acolo pare editat.

Faptul ca el a incarcat o poza, care aparent pare ok...a avut timp sa editeze restul pozelor. Nu poti sa spui ca se incarca greu pozele ca ai net prost. Eu daca am net prost si nu pot sa incarc o poza clar nu mi merge jocul, care are nevoie de mai mult trafic...
In poze 004 alea albestre ce zici tu is bilele de la revive pozele alea cu texturile pixelate ii ceva de la cs ul lui ma gandesc ca oriunde era aproape asa i se vedea... poza in care se vede de parca e in pamant e mai ciudata mai asteptam si alte pareri daca is in demo nu am vazut nimic dubios...

Deoarece nu prea se ofera nimeni sa mai discutam a primit unban.
 :inchis:  :rezolvat: