scroll

Started by reddington,

Previous topic - Next topic

reddington

Salutare,

Proupun ca un p[layer sa poata sa foloseasca scroll 1-2 ori...Este enervant sa prinzi un player ca da scroll de 4x, astazi eram pe dust, prins in zona de respawn cts...a dat scroll de 4x...

xReforged

mai bine maresc pretul nu ?

reddington

da...ar fi bine si asa sa maresti pretul. Nu stiu cat este acum...dar este sigur prea mic de unii isi permitsa dea de 4x....poate chiar 5

FmA

Oricum inlocuiesti botii deci ai extra vieti cum arfi dar poate ar merge marit unpic.

reddington

Exact poti inlocui botii...deci eu zic ca ar fi ok sa mareasca pretul...unii chiar exagereaza

hozuki suigetsu

Tin minte acum vreo 8 ani, cand jucam mai des scrollul costa 6/7000$ si mole 15000

xReforged

cam asa am gandit eu atunci :
- mole : botii te cam gasesc in 2-3 secunde in mole, deci devine cam inutil si trebuie ieftinit caci daca e scump nu il cumpara nimeni, asa mai dai un mole mai omori 2-3 te distrezi
- scroll : din moment ce avem bot replacer, pe acelasi principiu, un item prea scump e inutil din moment ce dai replace, asa te mai distrezi mai dai un scroll acolo, oricum in spawn esti probabil mort in 80% din cazuri ... in acelasi timp devine o solutie counter pentru botii care raman in path lost

daca nu e ok modificam nu e problema

reddington

nu ar fi o problema daca nu ar folosi la modul exccesiv...eu am patit-o sa ma "prinda"un cts in zona de respawun...si a dat scroll de vreo 4-5x...ghinionul lui ca apucam sa incarc si il punea fix in fata mea, cred ca 1-2x ma prins cu spatele...
Nu stiu daca se poate sa u macar sa nu poata folosi scroll daca un adversar este aproape de respawn

xReforged

se poate desigur , buna idee

reddington

Revin la aceasta propunere....Mariti pretul pentru SCROLL...sunt playeri care chiar exagereaza cu asta  >:(  >:(  >:(

FmA

Quote from: reddington on Revin la aceasta propunere....Mariti pretul pentru SCROLL...sunt playeri care chiar exagereaza cu asta  >:(  >:(  >:(
Daca vrea fratele @xReforged sa mareasca pretul sau sa il limiteze eu nu am nimic impotriva.  :)