Cerere unban gigel

Started by gigel,

Previous topic - Next topic

gigel

Nickul vostru: gigel
      IP-ul (www.arataip.ro): 82.76.173.91
      STEAM ID-ul: STEAM_0:1:24974682
      Motivul pentru care aţi primit ban: mi-a dat mesaj privat pe server ca a vazut wall in demo
      Adminul care te-a banat: =PiXuLeTs=
      Ora aproximativă si harta: 21 septembrie 23:25 de_dust
      Demo si poze (URL valabil 3 zile): https://we.tl/t-RRQ3VfEcnK

Ban Information
Name: gigel
SteamID: STEAM_0:1:24974682
Reason: 30
Ban Length: 1 hour, 22 minutes
Unban Time: 0:50:35 9/22/2025
Admin Name: =PiXuLeTs=
Admin SteamID: STEAM_0:1:617868678

gigel

am un bug la laptop cand incerc sa-l minimizez face ecranu urat si nu mai am control asupra lui, am pus un video demnonstrativ, din aceasta cauza a durat mai mult sa le trimit, la un moment dat si-a revenit am intrat pe server i-am zis ca trebuie sa ies sa i le trimit, am revenit cu pozele + demo si primesc mesaj ca am wall, dupa care imi da ban cat, o ora jumate nu permanent pentru cod? adica ma si ia la misto? inteleg ca e un copil inapt care nu stie sa se uite la un demo

https://files.fm/u/zb2egdrqs9

PiXuLeTs

Sa dai niste poze la timp nu poti dar sa te vaiti vad ca sti,tocami de aceea ti-am dat 1h 30 min sa ai timp sa le cauti,si fii mai cooperativ next time...

KiLL`Ed

1 la mană, dacă vorbeai așa cu mine, eu te banam permanent cu prima ocazie cand te prindeam pe server.
2 la mană, dacă am sta așa după fiecare în parte, unde am ajunge? Tocmai de asta fiecare player are timp maxim 5 minute să pună pozele
3 la mană, dacă știai că ai probleme cu laptopul, trebuia să o rezolvi de dinainte să intri pe vreun server de cs, pentru că nu ști cand și cine te verifică
4 la mană, nu înțeleg de ce te agiți, ai primit ban 1h 30min, puteai să te joci pe alte servere în timpul ăla, nu să te frustrezi să vi să vorbești vulgar pe aici

gigel

Ok a primit pozele + demo, le a si verificat in acel moment. De ce mi a zis ca am wall in demo si de ce mi a dat ban? Asta vreau sa mi zica

reddington

1 gigle lasa limbajul de mahala si fii mai civilizat.
2 Daca ti se fac poze si ai nevoie de ore sa le cauti si sa le trimiti atunci meriti un ban de cateva ore (sa ai timp sa le editezi)
3 Daca mentii un limbaj nepotrivit atunci nu ai ce cauta pe aici

gigel

da fratii mei m a luat valu imi cer scuze, dar de ce mi a dat ban pe motiv de wall daca i le am dat in 7 minute si a zis ca a vazut wall in demo? @pixuletz

Cobra

1. Va rog frumos sa pastrati un limbaj adecvat.
2. Incercati, adminii, sa faceti poze doar acolo unde sunteti 100 % siguri ca au wall, ca sa nu mai creati situatii de genul.
3. Incercati sa le oferiti unora mai mult timp, poate undeva chiar si la 10 minute. Majoritatea jucatorilor de cs 1.6 acum sunt trecuti de 30+ , poate chiar si mai mult, iar unii chiar nu stiu unde sa gaseasca pozele. Nu sunt asa multi playeri pe server, deci va rog sa fiti mai indulgenti.
4. Nu se baneaza temporar pentru "ai timp sa le cauti", daca nu prezinta pozele sau demo-ul , atunci primeste ban permanent si daca este interesat va face cerere de unban.
5. Nu cred ca stie nimeni ca nu i se salveaza pozele sau nu stie unde sa le gaseasca sau alte motive de natura tehnica pana nu este in fata planului implinit. Daca lui nu i s-au facut niciodata poze, de unde sa stie ca nu i se salveaza sau ca are alta problema?
6. Nu cred ca mai sta nimeni sa editeze poze acum, revenind la punctul 3, daca nu stiu unde sa le gaseasca ce sa mai stie si sa le editeze? Mai ales ca multi intra de 4fun, deci daca sunt banati se muta pe alt server.
7. Varianta cu joci pe alt server 2 ore cat esti banat este o idee foarte proasta, ca poate-i place mai mult acolo si ai pierdut un player din start, care si aia sunt putini.
 :inchis: