Reclamatie admin GoT|CONNEX*

Started by SysTem,

Previous topic - Next topic

SysTem

Numele dvs: SysTem
Numele adminului reclamat: GoT|CONNEX*
Data/ora si harta: 10.1.2026, 20:04 de_mjolby6
Motiv reclamatie: Slay fara motiv, nu doar mie si altui jucator, cand s-a cerut o explicatie a iesit de pe server. Dupa ce ca nu sunt foarte multi playeri on, daca le mai dai si slay, vor iesi de pe server de tot. Rog sa nu vine cu explicatii la modul "era pe mapa", deoarece chiar nu pot sa te urci pe mapa pe mjolby6, toate acoperisurile de pe mapa pot fi urcate si in modul normal, nu doar war3
Dovada (Print la consola sau demo): ss-uri atasate

Yamaha R1

Connex dam și noi un răspuns până la urmă?
Noroc

CONNEXITO

Având în vedere că am trecut de multe ori cu vederea la aceeași mică problemă ,enervantă mai exact, motivul slay-ului a fost anunțat de mine înainte de a lua măsuri,ct plantează terro protejează bomba, în cazul tău și a lui cos unde trebuia sa o protejați erați mai mereu ultimii viață cu ea "dezamorsată"
ElCappoDeTutiiMandarina

SysTem

Salutare,

Din pacate nu vad prin pereti, ca sa stiu cand da cineva deff si motivul pentru care nu eram langa bomba era ca mi am dat respawn ca sa ajung spre ea, oke? Poti lasa in chat: "bmb" sau orice ca sa vad data viitoare, dar uita-te la situatie mai intai, ca nu eram prin baza la CT, cos si a luat slay runda urmatoare cand nici nu era plantata. E si in interesul meu sa castig runda sa stii

reddington

din punctul meu de vedere, sa zicem ca oblogatoriu este terro pune bomba si cts defuse...ca tero nu tine bomba este fix prostia lor ca ei pierd runda...

Inca odata zic Slay losser este solutia. Terro nu pune bmb sau cts face defuse primeste slay, cts daca nu face defuse primeste slay

CONNEXITO

Aberezi prietene, am și precizat că am anunțat,chiar două runde la rând cu y@ "BOMBA", Ia-o alt fel, de ce aș da slay?
  devil PRO pentru Slay losser  devil
      HF Si spor la fraguri
ElCappoDeTutiiMandarina

Yamaha R1

Am băgat pe sv slaylosers,acum cine nu pune bomba/ nu ia ostatecii primește slay
Că să nu mai fie supărare pentru nimeni

:rezolvat:  :inchis:
Noroc