Cerere admin Cobra

Started by Cobra,

Previous topic - Next topic

Cobra

- Nick: Cobra
      - Varsta: 30
      - Primele 7 cifre din CNP: 1940519
      - Ocupatie: Politist
      - Steam/Discord: STEAM_0:0:30509699
      - Experiență admin: cel putin 10 ani, am fost si administrator + detinator pe o fosta comunitate destul de renumita.
      - Grad dorit: Admin
      - Ai dat join serverului DISCORD(DA/NU): Da
      -Ai dat join grupului de WhatsUp? : Nu
      - Ore jucate [click]: 155
      -Esti de acord să ajuți sv-u cu donatii? Sincer da, dar sa fie mai multa implicare din partea detinatorilor, in momentul de fata serverul este la nivelul de supravietuire, dar se poate si mai bine.
      - Intervalul de activitate: aproape zilnic dupa ora 16:00
      - Ai citit regulamentele?: Da
      - Care este cuvantul cheie ? daeva

xReforged

Esti de acord să ajuți sv-u cu donatii? Sincer da, dar sa fie mai multa implicare din partea detinatorilor, in momentul de fata serverul este la nivelul de supravietuire, dar se poate si mai bine.

ce vrei sa facem noi mai exact ?

FmA

:pro:
Noi degeaba ne-am agita mai tare ca numarul de playeri e scazut pe cs 1.6 unii intra o perioda altii se lasa...

Yamaha R1

Pro,dar daniel așteaptă un RASPUNS daca se poate

xReforged

era doar o intrebare se poate inchide , pm cu nick si pass lui yamaha sau fma pt admin  8) 

Cobra

Imi cer scuze, am fost putin ocupat zilele astea. Nu stiu concret, am cam ramas in urma de metodele de promovare pe cs 1.6 acum, dar cu toate ca acest joc este in moarte cerebrala, totusi sunt destui playeri, surprinzator. Avand activitate pe server observ tot timpul nume noi, romani sau straini, dar playeri decenti, care intra.
Ca metoda de populat as sugera :
-redirect, dar sincer nu stiu daca mai functioneaza acum ca pe vremuri, sunt in necunostinta de cauza.
-O a doua varianta ar fi reclama pe cateva comunitati sau site-uri mai populare, sau pe tiktok, fiind cea mai populara platforma in momentul de fata. Am observat pe cineva care facea live si promova un server de furien, si chiar a prins la public, si majoritatea erau de pe tiktok, m-a facut chiar si pe mine curios, doar ca nu ma impac cu modul respectiv.
Sugestii alternative pentru server ar fi :
 - organizarea de event-uri cu anumite recompense, XP, level, free VIP, etc ( nu petru mine, ca am level 25 la majoritatea raselor)
- adaugarea de clase noi, Worgen si Daenari a fost un suflu bun, dar ar mai trebui.
- mentinerea constanta a hartilor clasice gen dust2, dust, inferno, kabul, si a alternativelor acestora.
- eliminarea hartilor tip 35hp, mai ales 1hp, e groaznic pe modul asta. Sunt ok si astea, dar trebuie pastrat doar clasicul 35hp si atat, mai ales ca anumite harti sunt mai inalte ca sa zic asa, si toti boti sunt sinucigasi si mor instant.
- eliminarea hartilor foarte mici de tip aim_ , se moare din spawn, si chiar cu pluginul de respawn tot mori, si a doua oara, este foarte frustrant.
- rezolvarea problemei cu autobuy ankh, iti ramane presetat pe autobuy din meniul M, am mai sesizat asta, dar nu s-a rezolvat.
- poti fi introduse limitari de boti pe anumite harti, mai mici, gen fy_iceworld, sau fy_poolday.
- rezolvarea problemei cu boti care iau nickname-ul playerilor si li se reseteaza XP.
- rezolvarea problemei cu picatul serverului.
- daca tot prind bine hartile clasice, sugerez ca prima harta dupa crash-ul serverului sa fie dust2.
- cum este trecut si in regulament, in intervalul 00 - 12:00 sa fie automat doar dust2, sau alte tipuri de harti clasice, eventul in intervalul 20:00 - 12:00 .
Si nu stiu, nu-mi mai trec si altele prin cap acum. Este adevarat intr-adevar ca nici noi nu le-am cerut, dar nici serverul nu are un staff activ ca sa sesizeze aceste aspecte, nu e vina nimanui, nu arat cu degetul si nici nu arunc cu pietre, doar am enumerat ce am sesizat, sa spunem o critica constructiva :D.
Multumesc pentru atentie. 8)

Hom3R

:pro:
:acceptat:
Pm cu Nick și pass lui FMA sau yamaha

:inchis:

Messenger

11:54
xReforged: ar fi o solutie buna din perspectiva mea

19:53
FmA: Putem da reset la top o data la 15 zile? si sa lasam ranku si cu boti?

19:44
Umad: ADMIN need fast at server wallhacker

17:48
Yamaha R1: Cum e acuma

17:48
Yamaha R1: Eu zic sa lăsăm așa

13:25
xReforged: totusi sunteti siguri ca e bine sa ingnoram killurile si deaths de la boti ? ... poate ar fi bine doar sa resetam topul mai des zic si eu

00:08
xReforged: lasa.mi sursa la rank 💪

21:59
FmA: Daca crezi ca reuesti tu ceva ar fi ceva sa sa pune death-urile doar de la playeri la fel ca si kill-urile.

21:46
xReforged: pot sa rezolv eu treaba asta din cod , sa nu inregisteze deadurile daca asa se doreste

20:47
FmA: Nu cred ca se poate face cv la top asa functioneaza...eventual sa repun sa faci killuri si pe boti...

21:54
Cobra: Daca ati setat in asa fel incat sa nu inregistreze kill-urile pe boti, problema este ca-ti inregistreaza dead-urile cand te omoara botii.

21:54
Cobra: Mai trebuie umblat la setarile topului, pentru ca nu inregistreaza bine.

11:01
FmA: Top15 a fost resetat gl and have fun !!:)

20:05
Umad: grrrrr

12:38
xReforged: si cu tine acum :)))

GIF ca fundal