Recuperare XP

Started by xReforged,

Previous topic - Next topic

xReforged

Am auzit ca a fost o problema si a disparut din XP

Daca vreti sa va recuperati din XP pe ceva rasa puteti scrie mai jos, iar unul din owneri va poate ajuta

(ne puteti gasi pe discord)

P.S Sa fim corecti zic , nu romani , nu tigani ... Multumesc !

Umad

Only Undead  25Lvl and Human 24lvl xp gone !!!! :/ 

dont know about others race...

i hate cs

Care e faza?
  Joc cu numele i hate cs si la un anumit timp mi se tot reseteaza nivelul. Ieri de exemplu am inceput cu Human de la nivelul 0 (iar, pentru  a nu stiu cata oara) si am ajuns pe la nivelul 9 sau 19(nu mai stiu). Azi cand am intrat am luat-o iar de la 0. Si asa se intampla de fiecare data cand intru la diferenta de o zi sau la o diferenta de cateva zile.
  Nu-i vad rostul parolei pe user, ori o avea ceva serverul cu mine, ca la altii am inteles ca nu sunt probleme.
  Ca sa vin in completare cu ce am spus mai sus, am vazut ca mai joaca si altcineva cu numele meu, ieri a jucat un individ cu numele (1)i hate cs pentru ca eram eu deja pe server, dar altadata era cu username i hate cs si ma forta pe mine sa joc la nume cu (1) in fata.
  Pana mai ieri nu a mers nici faza cu AutoLogin pentru ca de fiecare data trebuia sa pun aprola la fiecare accesare a serverului, chiar si cand se schimba harta. Azi am intrat si am vazut ca asta s-a rezolvat(nu a mai trebuit sa introduc parola).
  Gresesc eu undeva? Tine de competentele mele sau e o problema generala?

xReforged

@ FMA te rog cand ai un pic timp , in config la bot names , sterge-i numele de acolo si se va rezolva

FmA

Quote from: xReforged on @ FMA te rog cand ai un pic timp , in config la bot names , sterge-i numele de acolo si se va rezolva
Rezolvat.

Cobra

Jucatorului DRAC0N ii este copiat numele de un bot si pierde XP. Daca puteti rezolva situatia, va rog.

Edit : Aceeasi situatie si cu playerul SCRYPT LORD
Edit 2: la fel cu playerul Fullserver
Edit 3: Alte nume : Mosu , congolezul

snapple

este bot cu numele lui Mihai xD https://postimg.cc/nCSs7tWJ
astea is niste prostii nu stiu dc nu puneti nume care sa nu afecteze jucatori si lasati 1000 cand 100-200 is suficiente.

Radikal

Salut ,

Aceasi problema o am si eu .
Saptamanal , ca sa nu zic la fiecare conectare , am xp-ul diminuat , impartit pe rase pe care eu nici nu le folososec .
Name : RaD!KL
Va rog sa ma ajutati .

Yamaha R1

O sa se rezolve

i hate cs

Quote from: i hate cs on Care e faza?
  Joc cu numele i hate cs si la un anumit timp mi se tot reseteaza nivelul. Ieri de exemplu am inceput cu Human de la nivelul 0 (iar, pentru  a nu stiu cata oara) si am ajuns pe la nivelul 9 sau 19(nu mai stiu). Azi cand am intrat am luat-o iar de la 0. Si asa se intampla de fiecare data cand intru la diferenta de o zi sau la o diferenta de cateva zile.
  Nu-i vad rostul parolei pe user, ori o avea ceva serverul cu mine, ca la altii am inteles ca nu sunt probleme.
  Ca sa vin in completare cu ce am spus mai sus, am vazut ca mai joaca si altcineva cu numele meu, ieri a jucat un individ cu numele (1)i hate cs pentru ca eram eu deja pe server, dar altadata era cu username i hate cs si ma forta pe mine sa joc la nume cu (1) in fata.
  Pana mai ieri nu a mers nici faza cu AutoLogin pentru ca de fiecare data trebuia sa pun aprola la fiecare accesare a serverului, chiar si cand se schimba harta. Azi am intrat si am vazut ca asta s-a rezolvat(nu a mai trebuit sa introduc parola).
  Gresesc eu undeva? Tine de competentele mele sau e o problema generala?

Tot nu functioneaza treaba... Ieri seara aveam lvl 16, azi am intrat cu lvl 3. Si de fiecare data cand intru am lvl sub 5 si tot trebuie sa dau "Self give XP" ca sa imi mai recuperez cateva nivele. Azi am reusit sa recuperez doar doua nivele cu metoda asta. Desigur ca nu ajung niciodata la cel anterior, e un fel de du-te  -  vino. Faza cu AutoLogIn s-a rezolvat, dar tot a ramas problema asta si mai enervanta

Si cred ca e o problema cu serverul. Pica cam des...

Sa nu mai zic ca iar apare alt "i hate cs"

Messenger

11:54
xReforged: ar fi o solutie buna din perspectiva mea

19:53
FmA: Putem da reset la top o data la 15 zile? si sa lasam ranku si cu boti?

19:44
Umad: ADMIN need fast at server wallhacker

17:48
Yamaha R1: Cum e acuma

17:48
Yamaha R1: Eu zic sa lăsăm așa

13:25
xReforged: totusi sunteti siguri ca e bine sa ingnoram killurile si deaths de la boti ? ... poate ar fi bine doar sa resetam topul mai des zic si eu

00:08
xReforged: lasa.mi sursa la rank 💪

21:59
FmA: Daca crezi ca reuesti tu ceva ar fi ceva sa sa pune death-urile doar de la playeri la fel ca si kill-urile.

21:46
xReforged: pot sa rezolv eu treaba asta din cod , sa nu inregisteze deadurile daca asa se doreste

20:47
FmA: Nu cred ca se poate face cv la top asa functioneaza...eventual sa repun sa faci killuri si pe boti...

21:54
Cobra: Daca ati setat in asa fel incat sa nu inregistreze kill-urile pe boti, problema este ca-ti inregistreaza dead-urile cand te omoara botii.

21:54
Cobra: Mai trebuie umblat la setarile topului, pentru ca nu inregistreaza bine.

11:01
FmA: Top15 a fost resetat gl and have fun !!:)

20:05
Umad: grrrrr

12:38
xReforged: si cu tine acum :)))

GIF ca fundal