Scanare WG

Started by El Jamaicano,

Previous topic - Next topic

El Jamaicano

Nickname : El Jamaicano
Admin: torelu
Cerere : scanare wg ulterior pentru verificare
https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3145444 (tin sa mentionez ca am windows 10 , am descarcat versiunea pentru windows 10 si da eroare constant, a functionat cu versiunea de windows 7 "surprinzator" ).

Cobra

Wargods e o saracie care a ramas in urma cu update-urile de la windows si nu mai functioneaza, de aceea am cam limitat sa fie folosit de catre admini. O sa le reamintesc treaba asta.

eMIL

Nu e neapărat sărăcie, funcționează foarte bine versiunea de Windows 7 pe 10 si pe 11 dacă dai scan găsește daca ai ceva sau nu,după părerea mea e ok.

Gudi

Eu am dat scan si pe win 7 , 8 , 10 dar nu mi a functionat pe nici una , ori da eroare , ori se inchide cand dau scan la 14% ori pur si simplu se inchide si nu face nimic

Cobra

Quote from: eMIL on Nu e neapărat sărăcie, funcționează foarte bine versiunea de Windows 7 pe 10 si pe 11 dacă dai scan găsește daca ai ceva sau nu,după părerea mea e ok.
Daca mie imi zic 8 din 10 playeri ca nu functioneaza, pe ce te bazezi cand te contrazici cu mine? Inclusiv eu am avut probleme la wg, a trebuit sa iau modelul vechi, sa-i dau "run as administrator", sa copiez nu stiu ce coduri de la ei si alte rahaturi. Chiar mie mi s-a parut frustrat facand asta. Sunt unii care nu stiu unde gasesc pozele, dar sa mai faca si artificiile astea.

eMIL

Boss nu ma contrazic idea era că se poate și merge,adică dacă ai ceva te găsește...

BoGdaNNN

eu zic sa incercati fungun.net/ecd gaseste orice truc si atunci decideti voi ce ii dati la player-ul acela

chiar daca este in rusa traduceti in romana pagina

El Jamaicano

Va multumesc pentru instiintari , pe viitor voi fi mai atent la cererile adminilor (dat fiind faptul ca initial mi s-a cerut demo pe harta dust 2 si s-a schimbat pe alta harta ulterior) .