Propunere server ( remove 1 plugin )

Started by Astarasefk,

Previous topic - Next topic

Astarasefk

Am vazut ca ati adaugat wawkills, as vrea sa stergeti acest plugin din poza:

https://imgur.com/GyeVaXr

E un al doilea mvp care il are server-ul, dar e facut gresit , nu arata intotdeauna mesajul de la sfarsit si mai rau, forteaza wawkills sa inchida hudmessajul de la sfarsit deci nu-i vad rostul.  iar cu wawkills oricum vedeti best tero player, best ct player, best server player, ct hero(care a dat defuse) si tero hero(care a plantat) .
terra fanclub.

Mosu

este in pluginu de /rank si nu gasesc comanda

Cobra

A fost scos .
Ca sugestie pentru plugin, sunetele ar trebui sa fie preluate dintr-un fisier .ini, nu doar din sursa, pentru ca in cazul in care vrei sa schimbi sunetul la kill sau dead sa nu fi nevoit sa recompilezi pluginul.
Am observat ca majoritatea pluginurilor asa sunt, cu sunetele direct din sursa, ceea ce mi se pare gresit.

Eventual si o comanda de dezactivat sunetele, poate unora nu le plac.

Astarasefk

Quote from: Mosu on este in pluginu de /rank si nu gasesc comanda

Aaa, am inteles. Cu ocazia asta poate ai vrea sa,l scoti de tot, ar merge mai bine GameTracker stats care l,am facut, acolo userii au si comanda sa vada cate ore au direct de pe Gt.

Dar daca nu, in Plugin-ul de Rank s,ar putea sa ai Cvar .
terra fanclub.

TwisTer

Ca sa nu fac un alt topic, as avea propunerea sa se scoata pluginul de /register username, sau macar sa il testati pentru lag, cu si fara el, e o observatie fina a mea, testati teoria in practica :D.

kisu

da ar trebui scos pluginu de reg