Cerere admin Abruzzi

Started by Abruzzi,

Previous topic - Next topic

Abruzzi

★Nick: Abruzzi
★Vârsta: 29
★Link-ul meu de la Steam: -
★ SteamID (exemplu STEAM_0:1:42215567531): STEAM_2:0:1052470194
★Ore pe server: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.175:27015/top_players/?query=Abruzzi
★Vi se salvează pozele la CS?: Sigur
★Știți să faceți un test wargods?: Sigur
★Cât timp poți fi activ pe server pe zi?: 6-8 ore
★Te-ai alăturat pe discord?: of course
★Ai mai avut acces pe acest server?: Nu, am avut doar ban care sa rezolvat )
★Ai citit regulamentul?: Desigur

PiXuLeTs

de la mine ai :contra: oi fii tu activ pe server dar ai si multer reclamatii la cum tragi prin zid si cum tragi pe langa om si dai hs!!!! :-\

SUPRA

:contra: si de la mine ai contra multi se plang de tine dar lasam la aprecierea altora . mersi

Abruzzi

- Am reclamatii?
  Cred ca e ok sa ai, in caz ca cineva joaca mai prost ca tine, acuma eu nu pot sa joc dupa placul tuturor sau sa joc ca cei care joaca mai prost ca mine,  inclusiv voi, nici macar nu apareti pe aici prin lista data.
Si da, cind am primit prima data ban acuma recent, iar voi doi v-ati pus contra mea indiferent ca am trimis poze pe care le-a controlat *PiXuLeTs* si demo dupa care mi-a dat voie sa joc mai departe.

- Va multumesc Pixulets si SUPRA pentru atentie dar stiu ca aveti ciuda pe mine, va pup va iubesc si va doresc sa intrati m-ai des la joc poate ve-ti trage si voi prin cutii sau va ve-ti invata sa aruncati flash ca din cate am auzit nu le prea iau...

P.S. Va multumesc Pixulets si SUPRA ura voastra ma face mai tare <3

Abruzzi

Imi spui tu mie de plingeri SUPRA ?)))

PiXuLeTs

K3nZo;x

Eu personal sunt de parere ca fiecare dintre noi meritam o sansa, asa ca de la mine ai un :pro:

Referitor la "plangerile" de pe server, cred ca 90% din admini au avut cel putin odata o plangere de la un player :)

GAB.

Abruzzi de la mine ai un  :pro: dar cu conditia sa iti cumperi si sa joci cu STEAM ON

K3nZo;x

:acceptat:

PM cu Nick /Pass

:inchis: