Informatii si comenzi

Started by Ahile,

Previous topic - Next topic

Ahile

IP server: 178.32.142.58:27015

Pe server ruleaza momentan 3 moduri majore: War3FT, Runemod, Legendary Weapons. Plus alte 4-5 pluginuri mai mici.

1) War3FT
Este modul arhicunoscut de Warcraft, dar este o varianta mai extinsa, si personalizata. Are 22 rase, 4 shopmenuri si sistem Gold. Level maxim per rasa = 25.

Comenzi utile:
/skillsinfo - vezi ce abilitati are rasa respectiva
/itemsinfo 1/2/3/4 - informatii despre ce fac itemurile din shopmenul respectiv.
/playerskills - vezi ce rase au jucatorii.
/changerace - schimbare rasa
/trade - se acceseaza meniul Gold, unde poti transforma banii in gold, sau gold in bani / XP.
bind f ultimate - bind pt folosirea ultimatei.
bind h ability - bind pt folosirea abilitatii extra. (doar unele rase au asta)

2) Runemod
Mod vechi, dar mai putin cunoscut, de asemenea modificat masiv de mine.
In fiecare runda apar in locatii aleatoare pe mapa 5 rune la intamplare (dintr-un total de 36), care au diverse puteri.
Runele se pierd cand mori.
Comenzi utile:
/droprune - arunci pe podea runa curenta, ca sa o poti schimba cu alta gasita.
/playerrunes - vezi ce rune au ceilalti jucatori.

3) Legendary Weapons
Mod unic, creat de mine de la 0. Ce face ? Iti da ocazia sa joci cu arme Legendare.

Proprietati ale Armelor Legendare:
- fiecare arma are SKIN nou, unic.
- fiecare arma areo putere speciala, de cele mai multe ori unica.
- toate armele legendare au reserve ammo infinit. Adica atunci cand reincarci, rezerva de gloante nu scade. Deci nu trebuie sa cumperi gloante cu armele astea.

Ce trebuie sa faci ca sa obtii o Arma Legendara ?
Sa omori cat mai mult :) La fiecare kill ai o sansa de aprox ~15% sa primesti o Arma Legendara, aleasa la intamplare din baza de date.
Sau mai poti gasi pe jos arme Legendare, daca mor cu ele in mana adversari sau coechipieri. Armele Legendare cazute pe pamant au o aura portocalie, ca sa iasa in evidenta.

In total sunt 29 arme Legendare: 7 m4a1,  7 ak47,  7 deagle,  8 cutite.

Comenzi utile:
/legendaryweapons - informatii generale despre Armele Legendare.
/weaponsinfo - iti spune ce puteri speciale au armele pe care le detii in momentul ala.

Alte moduri, mai mici:

Dual Deagle
Mereu mi-am dorit sa joc cu 2 Deagle in maini. Si pentru ca nu existau pluginuri care sa faca asta ca lumea (in general is doar skinuri peste Dual Elites), am facut eu un plugin de Dual Deagle real.
Adica nu e doar un skin peste Dual Elites, ci chiar ai 2 Deagle in maini, cu: 14/70 clip/reserve si acelasi proprietati ca un Deagle real. (damage, range, recoil, dmg dropoff, sunet, armor penetration)
Le obtii scriind /dd, pret 2000$.

Advanced Quake Sounds
Sunetele clasice din Quake (Monster kill, Godlike, Rampage etc), dar si asta e personalizat, caci in varianta standard mi se pare ca era prea multa galagie, sunetele se auzeau prea des. Asa ca am scos cateva (inclusiv sunetul de HeadShot, ca asta se auzea foarte des), am marit pragurile de fraguri necesare pt a le auzi. De exemplu cel mai rar intalnit sunet e "Godlike", care se aude doar cand ajungi la un killstreak de 50.

Frostnades
Plugin clasic, care transforma grenadele smoke in grenade de gheata, care incetinesc sau tin pe loc adversarii afectati, timp de 3-7 secunde.

Modurile sunt stabile, dar tot continui sa le dezvolt. Mai adaug chestii la ele (itemuri noi, rune noi, optiuni noi etc)
Ma gandesc sa creez si un plugin cu un shop general, care sa contina chestii utile de genul: double jump, parachute, grenade cu efecte speciale etc

IP server: 178.32.142.58:27015

Ahile