Propunere harti

Started by je suis muffin,

Previous topic - Next topic

je suis muffin

Salut,

Propun eliminarea anumitor harti care provoaca lag, cu multe sprite-uri inutile ( ex: de_dust2_2020 ) si scoaterea hartilor pt 20 players ( cs_italy). Au fost dati cand serverul s-a golit de playeri pt ca nu aveau loc sa intre in echipe din cauza botilor.
Also, modificarea textului pt bomba : "Jucatorul X a primit 500$ pentru ca a avut grija ca bomba sa explodeze" ( in joc de "grije")

KiLL`Ed

Nu vreau să par nesimțit, dar eu de cand joc pe serverul ăsta nu am avut niciodată Lag, indiferent de mapă... Faceți și voi update la internet sau la PC/Laptop-urile voastre să nu vă mai plangeți de lag :))

Nu văd nici un sens la scoaterea mapelor respective, deoarece  noaptea cand nu sunt playeri sunt chiar indicate mapele de genul pentru boți

Cat despre modificarea textului, sunt 50/50 pentru că am început să mă obișnuiesc să văd greșeli imense de ortografie pe toate rețelele de socializare :))

TwisTer

E server de 32 de sloturi, majoritatea hartilor ar trebui sa fie de 32 de sloturi (maxim).
Au fost cazuri cand eram 4 spectatori ca nu puteam sa intram pentru ca harta avea 20 de sloturi si erau cate 5 boti in fiecare echipa (este bug).
Acum habar nu am care din pluginuri nu te lasa sa intri ori PTB ( Perfect Team Balancer) ori pluginul de boti, dar problema exista, la fel ca si lagul pe anumite harti, el exista chiar daca este ignorat.
Chiar daca iti fortezi intrarea cu /t sau /ct nu functioneaza (este bug) practic tot in echipa de SPEC esti chiar daca figurezi pe tabela ca fiind T sau CT.

je suis muffin

Nu stiu in ce masura este bug insa sigur cs_italy si inca o variatie de nuke ( nu stiu exact care ) este pt 20 playeri. In ceea ce priveste de_dust2_2020, nu am experimentat scaderi in fps insa majoritatea jucatorilor de pe sv se plangeau de asta

TwisTer

Quote from: je suis muffin on Nu stiu in ce masura este bug insa sigur cs_italy si inca o variatie de nuke ( nu stiu exact care ) este pt 20 playeri. In ceea ce priveste de_dust2_2020, nu am experimentat scaderi in fps insa majoritatea jucatorilor de pe sv se plangeau de asta

Eu chiar am problema asta pe harta mentionata de tine, deci e o problema reala pe care o au majoritatea..
Mai sunt multe altele, pe care le-am mentionat, dar nu am de gand sa mai "partikip" pentru ca nu are rost.